Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kledingbank haalt geld op bij kerstmarkt Pantarijn

Super trots op ons team en onwijs dankbaar!!

Vandaag mochten wij op de jaarlijkse kerstmarkt van het RSG Pantarijn – Locatie MHV staan als goed doel. Wij hadden ons eigen kraampje en de medewerkers van de school konden muntjes bij ons doneren en de opbrengst werd door de school verdubbeld! De voorlopige uitslag is dat wij €455 hebben opgehaald voor Kledingbank Wageningen!!
Wij zijn Het Pantarijn onwijs dankbaar dat wij dit jaar hun goede doel mochten zijn.
En natuurlijk dat 4 van onze vrijwilligers er namens de Kledingbank waren; Juul, Sabine, Mechalina & Léonie super bedankt!!

Maatschappelijke stage

Enkele weken geleden zijn 3 studenten (Lise, Dorien en Roy) van de opleiding Sport&Bewegen van het Dulon College in Ede bij ons geweest. Dit in het kader van de maatschappelijke stage die zij moeten doen & hebben hiervoor Kledingbank Wageningen gekozen. Wat een leuke tijd was dit, we hebben hun van alles over de Kledingbank uitgelegd en ze hebben ons ook nog geholpen met diverse dingen. Bedankt!
Echt leuk om studenten de mogelijkheid te bieden om hun maatschappelijke stage bij ons te doen & hun kennis en beeld wat betreft Kledingbank Wageningen te vergroten!

Ps. Ze hebben zelfs nog een vlog gemaakt

Mocht je zelf een keer een maatschappelijke stage bij ons willen doen, neem dan even contact op  met Kledingbank Wageningen!

Kledingbank Wageningen gaat Stichting Babyspullen steunen

Wij zijn super trots op onze samenwerking met Stichting Babyspullen. Wij gaan babykleding die bij ons overblijft én die bij Stichting Babyspullen hard nodig zijn met regelmaat aan hun doneren. Zo komen babyspullen ook buiten de kledingbank om bij mensen in Nederland die dit hard nodig hebben.
Hieronder een klein stukje over Stichting Babyspullen:

Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken wij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Waarom wij dat doen? Omdat in Nederland 1 op de 9 kinderen opgroeit in armoede.

Nieuwe openingstijden Kledingbank Wageningen


Wij hebben na evaluatie van de opening op zaterdag (1x per maand) besloten om hiermee te stoppen. Helaas werd deze dag niet genoeg bezocht om hiervoor de zaterdag opening te blijven houden. Aangezien er vraag is naar een extra avond open door de week hebben wij besloten om elke donderdag van 19.00-20.30 open te gaan. Hiervoor is een afspraak maken voor klanten wel nodig, kleding brengen kan zonder afspraak tijdens opening van de winkel.

Openingstijden per 1/8/2017:

  • Maandag: 19.00-20.00
  • Woensdag: 09.00-12.00
  • Donderdag : 19.00-20.30
  • Vrijdag: 9.00-12.00

Wij hebben geen zaterdagsopening meer!

Kledingbank Wageningen ondersteunt actie van het KWF

Op vrijdag 9 juni 2017 was er de Samenloop voor Hoop van het KWF in Veenendaal. Hierbij werd er 24 uur lang door teams gelopen en ondertussen in een kraampje (ieder team had een eigen kraam) spullen verkocht ten behoeve van dit mooie doel. Kledingbank Wageningen heeft 1 team (Zorgtoppers) gesponsord door zoveel mogelijk items te doneren die verkocht konden worden in de kraam van team Zorgtoppers. De eindstand staat van dit evenement staat op €101.234!
Hier werken wij als Kledingbank Wageningen natuurlijk graag aan mee door mooie spullen te doneren en zo wetenschappelijk onderzoek nog meer mogelijk te maken.

 

Gratis kleding voor wie het nodig heeft