Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ik wil mij aanmelden als cliënt

Ik wil mij aanmelden als cliënt

De Kledingbank Wageningen is er voor iedereen in Wageningen en omstreken die door omstandigheden onvoldoende budget heeft om (voldoende) kleding te kunnen kopen. Om gebruik te kunnen maken van de Kledingbank heeft u een pas van een Voedselbank of een verwijsbrief van een maatschappelijke organisatie nodig. De Kledingbank is bedoelt als opstapje, wij hanteren daarom (net als de Voeselbank) een inschrijftermijn van 3 jaar.

Heeft u een verwijsbrief of voedselbankpas dan kunt u een afspraak maken voor een bezoek. Hierbij hanteren wij de volgende regels:

  • De Kledingbank werkt uitsluitend op afspraak.  Alleen als u een afspraak heeft kunt u bij ons langskomen.
  • U kunt een afspraak maken per e-mail of telefonisch
  • Bij uw eerste afspraak neemt u mee:
   – legitimatiebewijs
   – verwijsbrief of voedselbankpas
  • In verband met de beperkte ruimte vragen we u  om met niet meer dan 2 personen tegelijk te komen (kinderen tellen ook mee).
  • Wij rekenen een half uur per bezoek.
  • U mag 40 kledingstukken per gezinslid per jaar gratis meenemen.
  • U mag maximaal 3 jaar gebruik maken van Kledingbank Wageningen.

Ik kom niet uit Wageningen

De Kledingbank is bedoeld voor mensen uit Wageningen en omliggende plaatsen waar (nog) geen kledingbank is. Is er in uw eigen woonplaats al een kledingbank, dan verzoeken wij u daar gebruik van te maken. Bent u hulpverlener en heeft u kleding nodig voor een specifieke doelgroep? Neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen wij u helpen.

Gratis kleding voor wie het nodig heeft